Υλικά για 8 μπισκότα (85 θερμίδες/ μπισκότο):
- 100γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 1 αυγό
-ξύσμα 1 λεμονιού
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1κ.σ. μέλι
- 1κ.σ. λάδι
-100ml γάλα ημιαποβουτυρωμένο
- 25γρ σταφίδες
Προετοιμασία:
- 100γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 1 αυγό
-ξύσμα 1 λεμονιού
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1κ.σ. μέλι
- 1κ.σ. λάδι
-100ml γάλα ημιαποβουτυρωμένο
- 25γρ σταφίδες
Προετοιμασία:
- Αναμειγνύουμε σε 1 μίξερ όλα τα συστατικά εκτός από τις σταφίδες ώστε να γίνει ένας απαλός χυλός. Προσθέτουμε τις σταφίδες.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αλείφουμε ελαφρά με λάδι.
- Με 1 κουτάλι της σούπας ρίχνουμε 2-3 κουταλιές μείγμα μέσα στο τηγάνι. Τηγανίζουμε ελαφρά από τη μία πλευρά και τα γυρίζουμε για να ροδίσουν και από την άλλη.
- Επαναλαμβάνουμε ώσπου να τελειώσει ο χυλός - το μείγμα πρέπει να φτάσει για 8 μπισκότα.