Υλικά:
- 4 wrap' s ή φύλλα για τορτίγιας
- 8 φέτες γαλοπούλας
- 1 ματσάκι ρόκα ή λίγο μαρούλι
- Για τη σάλτσα: 4κ.σ. γιαούρτι 2%, 1κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο, 1κ.σ. χυμό λεμόνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία:
1) Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού σε 1 μπολάκι.
2) Αλείψτε το κάθε φύλλο τορτίγιας με 1κ.σ. σάλτσα γιαουρτιού και προσθέστε στο καθένα από 2 φέτες γαλοπούλα και λίγα φύλλα ρόκας ή κομμένο μαρούλι.
3) Τυλίξτε τα σε ρολά σε 1 μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο να παγώσουν.
- 4 wrap' s ή φύλλα για τορτίγιας
- 8 φέτες γαλοπούλας
- 1 ματσάκι ρόκα ή λίγο μαρούλι
- Για τη σάλτσα: 4κ.σ. γιαούρτι 2%, 1κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο, 1κ.σ. χυμό λεμόνι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία:
1) Ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαουρτιού σε 1 μπολάκι.
2) Αλείψτε το κάθε φύλλο τορτίγιας με 1κ.σ. σάλτσα γιαουρτιού και προσθέστε στο καθένα από 2 φέτες γαλοπούλα και λίγα φύλλα ρόκας ή κομμένο μαρούλι.
3) Τυλίξτε τα σε ρολά σε 1 μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο να παγώσουν.