ΥΛΙΚΑ:
- φιλετάκια κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.γ. πάπρικα
- 1κ.γ. κύμινο
- 1κ.γ. κόλιανδρο
- λίγη κανέλα
- ζωμός κότας (1/2 φλιτζάνι)
- λίγο αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1) Τοποθετούμε σε 1 μπολ τα φιλετάκια κοτόπουλου με τη 1 κουταλιά λάδι, την πάπρικα, το κύμινο, το κόλιανδρο και την κανέλα, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν.
2) Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε την άλλη 1 κουταλιά λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να πάρουν λίγο χρώμα.
3) Έπειτα ρίχνουμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου και αφήνουμε να ψηθούν.
4) Λίγο πριν βγάλουμε το κοτόπουλο απο το τηγάνι μας ρίχνουμε και το ζωμό κότας και αφήνουμε λίγο να πιει τα υγρά.
- φιλετάκια κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1κ.γ. πάπρικα
- 1κ.γ. κύμινο
- 1κ.γ. κόλιανδρο
- λίγη κανέλα
- ζωμός κότας (1/2 φλιτζάνι)
- λίγο αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1) Τοποθετούμε σε 1 μπολ τα φιλετάκια κοτόπουλου με τη 1 κουταλιά λάδι, την πάπρικα, το κύμινο, το κόλιανδρο και την κανέλα, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν.
2) Ζεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε την άλλη 1 κουταλιά λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να πάρουν λίγο χρώμα.
3) Έπειτα ρίχνουμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου και αφήνουμε να ψηθούν.
4) Λίγο πριν βγάλουμε το κοτόπουλο απο το τηγάνι μας ρίχνουμε και το ζωμό κότας και αφήνουμε λίγο να πιει τα υγρά.